AKTUELNO

Dragojević pokušao da se opravda.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Ako toliko volite i brinete o životinjama što ih nikada niste nahranili - bilo je pitanje za Anu i Davida, a Dragojević je veoma drsko odgovorio:
Boli me k*rčina. Hvala - odgovorio je Dragojević kratko.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je David izvređao kada sam ja pitala ko će da vodi brigu o životinjama na farmi. Ja sam se tada bunila jer se jare vodilo ovuda po kući i pokupi miris ljudi i onda ga koza odbije. To što ovaj gogo igrač pokušava da odglumi nešto neka vodi računa o svojoj mami - govorila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

P*pušiš mi k*rac! P*šikurko, j*bem vam mamu u p*čku - uzvratio joj je David, a potom je Aleksandra zatražila pravo da prokomentariše ovo pitanje.

Povodom ovoga Aleksandra Subotić je imala potrebu da kaže da je David Dragojević nasrnuo na nju i da ju je nekoliko puta uštinuo i da su joj ostale masnice zbog toga.

Ja sam jednom počela da pričam koliko si ti nasilan. Ti jesi nasilan i ti jesi nasilnik. David je mene ovde i te kako znao da me šutira i gazi i šutira.  Imala sam ovde masnice, ali i te kako postoje snimci. Moje žene su to pratila Što se tiče Davida i njegovih pretnji, ovde ne može da bude nasilan. Tvoje pretnje padaju u vodu. Ti prema meni više ne možeš da budeš nasilan - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si najveće smeće sa kojim sam ja bio. Voliš što sam te prevario ovde pred svima. Volim što sam to uradio. Ti si najgora osoba koju sam upoznao - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče mog deteta moje dete je uvek bilo dobro zbrinuto. Moje dete nikada nije bilo asocijalno. Uvek je bila druželjubiva. Ja o mom detetu uvek lepo brinem - rekla je Aleksandra.
To dete sam ja uvek vodio u igraonicu, ona nije nikad. Ona glumi žrtvu - dodao je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'