AKTUELNO

Đoganijeva smatra da je dečko ne menja na gore.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Luna, hajde nam kaži kako doživljavaš Markovo ponašanje prema tebi?'' - glasilo je pitanje za Đoganijevu.

Vidim drugačiju ljubav prema meni, nego ono sa Slobom. Tada sam bila nesrećna. Sada se družim sa svima, pre nisam i nisam mislila o posledicama. Bila sam spremna na sve zbog njega, moja iskrenost se ne meri da li sam ja histerična. Ne mere se ljubavi tako. Ja se više ne palim na neke stvari kao ranije, možda sam nešto i naučila. Nikada ne bih dozvolila da me menja. Ja sam jedinstvena. U meni će uvek biti ludo dete. Marko me nije promenio, to tvrdim. Da počne da me menja, to bi bio kraj. Sa njim planiram budućnost, iako ide ka tome da me menja, to ne ide na loše - rekla je Luna, a onda je pitanje komentarisala Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je porasla. Ono prošle sezone joj je bila velika škola. Marko joj više puta kaže da bi voleo da se ona postavi drugačije, ona zbog njega uradi nešto i tako dolazi do menjanja. Markova matematika jeste vidljiva. On radi rebalanse, on radi preseke. Kao da vodi firmu. Kalkuliše i te kako - govorila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se izvinjavam što Luna nije histerična kao prošle godine. Normalno je da se svađamo, ali znam da umem da je kontrolišem. Koliko toliko. Hoću da ne pravim frku oko gluposti. Mi izludimo za minut. Gledamo da prag tolerancije bude na maksimumu.. - priznao je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'