AKTUELNO

Naravno da ima veze sa Davidom Dragojevićem.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Od banalnog pitanja došlo je do rasprave između Aleksandre Subotić i Stanije Dobrojević. Naime, Aleksandra je otkrila da joj je Stanija predlagala da sinoć tokom žurke odu do Davida Dragojevića i naprave skandal. Subotićka je tim povodom imala detaljno izlaganje o njoj, a sa njenim mišljenjem se prvi put složila Ana Korać.

Moji fanovi mogu da nađu snimak gde me Stanija uhvatila za ruku i predložila da odemo do Davida da napravimo haos. Čak je rekla da bi ona napravila haos zbog Ane. Toliko o tome šta radi Stanija i čime se bavi. Rekla je da bi ga i poljubila - priznala je Aleksandra.
Slažem se sa Aleksandrom - rekla je Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne sećam se ovoga što ona priča. Ništa se ovde neće dogoditi. Aleksandra će isto da bude neki model, ništa se ne očekuje više od nje. Ona dodaje malo, nisam ja toliko toga rekla... - pričala je Stanija.
Zanima me koja je bila njena namera, a družile smo se - pitala se Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Došlo je vreme da se Ana slaže sa Aleksandrom, ona nju brani - govorio je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'