AKTUELNO

Blogerka je istakla da se njeni roditelji neće mešati u njihovu vezu.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Marko Miljković je jednom prilikom rekao Luni Đogani da ne zna kako bi njihova veza funkcionisala ako ih neko od njenih članova porodice ne bi podržao, a blogerka je večeras otkrila kako bi ona postupila u ovoj situaciji.

Foto: e-stock agency

Luna, znamo koliko je tebi i Marku bitna podrška porodice. Čuli smo Marka da je neko iz porodice protiv vas on bi otišao i rešio sve razgovorom. Nas zanima, šta bi ti uradila da je to neko sa svoje strane - glasilo je pitanje za Lunu.
Ja nikada nisam slušala svoje roditelje. Moja majka više doživljava te uvrede koje meni Marko kaže nego tata. Oni generalno ne poznaju Marka kao ja. Ja znam da moji roditelji žele sreću meni i Marku. Sve zavisi od mene i Marka. Imamo oboje tu dozu straha, jer ne znamo šta nas čeka napolju. Oni se neće mešati u moju vezu - prokomentarisala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam da li nas podržava ili ne. Biće otežavajuća okolnost ako nas ona (Anabela) ne podržava. Lunu će to i te kako da kopka. Da li ćemo uspeti ukoliko nas ne podržava njena mama, to je pod znakom pitanja - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POSLEDNJA OPOMENA ZA ZADRUGARE: Veliki šef više neće tolerisati nepoštovanje pravila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'