AKTUELNO

Santana je udario šakom o sto.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tenzija između Zorice Marković i Bore Santane se nastavila i tokom emisije "Pitanja gledalaca". Naime, Bora je okrivio Zoricu da zbog nje nije išao u emisiju "Amidži šou", te joj tom prilikom izgovorio svakakve uvrede, preko kojih ona ne može da pređe.

Kunem ti se, ja se tebe ne plašim. O čemu pričaš ti? Nemam ja problem. Nemoj da me lažeš, dosadila si narodu ovde - dobacivao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao je sinoć da mu braća odu na adresu Zorice Marković i da razvale moje sinove. Ja sam rekla i stojim iza svojih reči. Pazi kako spavaš, Boro. Poštujem sve ljude ovde i neću da ostavljam loše iza sebe. Bora je jedini koji ima kompleks šta je. Lično će od mene da dobije batine. Završićeš u Urgentnom - pretila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ima snimak kako si mi pretila sve vreme. J*baću ti sve, budaletino jedna matora. Psovala si mi majku mrtvu... - govorio je besno Bora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Luna Đogani

'