AKTUELNO

Ipak, ni izvinjenje nije bilo dovoljno.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice je čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima. U toku emisije je došlo do gnusne svađe između Zorice Marković i Bore Santane zbog nedavnog spominjanja članova porodice u ružnom kontekstu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica se uznemirila, pa je odmah prišla Bori nakon što je voditelj Milan napustio Belu kuću jer je htela da zakopaju ratne sekire. Bora je priznao da je pogrešio, ali je povređena njegovim rečima Markovićka bila i više nego drska.

Ja sam poludela kada si mi spomenuo sinove. Obratio si se braći da idu na moju adresu. Ja ću tebe da bijem. Svojoj braći si se obratio. Rekao si da mi razvale sinove od ku*ca. Sestrinog mi groba! Problem je što si mi decu spomenuo - govorila je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si rekla da tvoji sinovi mene je*bu. Neću da se svađam sa tobom. Nema veze. Poštujem te, pričao sam ti to jer sam se osećao tako. Izvini, starija si od mene, nije trebalo tako. Ti si meni pretila, ja sam samo reagovao tako... - rekao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve na stranu, kako ti meni možeš da šalješ ljude na adresu. Gde to ima? Ja sam tebi spomenula ono pušenje kur*a. To je to. Ovo ti nikada neću zaboraviti. Decu ne smeš da mi spominješ. Ovo je tvoja sramota, kraj - govorila je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'