AKTUELNO

Savić želi da ostane veran svojoj devojci.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Eleonora Miljković je tokom prethodne večeri na sve načine pokušala da osvoji Aleksu Savića, ali ju je on vešto ignorisao zbog dugogodišnje veze sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si sinoć ignorisao Noru i nisi hteo da spavaš sa njom? Pa čoveče ne bi te pojela - pročitao je voditelj pitanje za Aleksu.
Ukrao sam Brendonu dušek iz izolacije i pokušao sam tu da spavam. Onda je nastala prava pometnja, Brendon je posle uzeo svoj dušek, ja sam se vratio ovde i pravio se mrtav - rekao je Aleksa, a onda je stiglo pitanje za Minu koje se odnosilo na ovu situaciju:

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si se bunila dok je Nora hranila Aleksu - glasilo je pitanje za Minu.
Znam koliko Aleksi neprijatno, znam kako to izgleda kada gleda devojka koja nije ovde. Ne bih dozvolila nijednoj devojci da priđe Aleksi. Ona je meni rekla da se njoj Aleksa dopada, ja sam sve to Aleksi prenosila, on se na sve to nasmeje i kaže da ga ne zanima - ispričala je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

'