AKTUELNO

Povodom njihovih komentara blogerka se nije oglašavala.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je odgovorila na pitanje da li još uvek ima emocije prema Slobi Radanoviću, a sa njenim komentarima se nisu složili Zorica Marković i Lepi Mića. Pevačica je rekla kako se Luna i te kako menja zbog sadašnjeg momka Marka Miljkovića, a Lepi Mića tvrdi da Luna oseća strast i dalje prema Slobi Radanoviću.

Ljudi izgube sebe kada se menjaju zbog drugih. Ona se trudi da se promeni zbog Marka. Luna je drugačija, vesela. Ona uvek pristupi sa strahom da se to njemu ne svidi. Ona se menja da bi bila ono što on želi. Gledaoci to vide kao laž, ovo nije Luna sigurno - pričala je Zorica, a onda je stav izneo i Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Strast koja je postojala prošle godine ovde ne može da se zaboravi. Luna uvek kada se spomene Sloba ona vrda sa odgovorom. Prošle su emocije, ali rekla je da je Radanović bio njena velika ljubav, dzaba gluma. To su ljubavi koje ostavljaju pečate - govorio je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'