AKTUELNO

Ovako izgleda dom trećeplasirane učesnice druge sezone "Zadruge".

Stanija Dobrojević, bivša učesnica "Zadruge 2", poznata je po svom luksuznom i glamuroznom životu, kako u Srbiji, tako i u Americi gde je zaradila svoj prvi milion.

Neposredno pre ulaska u imaginarijum, Stanija nam je otvorila vrata svog pažljivo uređenog stana u samom centru Novog Sada. Kao što smo mogli da vidimo tokom trajanja "Zadruge", Dobrojevićeva voli da je sve pod konac, te ne treba da čudi što je u njenom domu sve na svom mestu.

Foto: Pink.rs

Svoj luksuzni devojački stan zadrugarka je priuštila još tokom studiranja državnog Ekonomskog fakulteta, na kom je i diplomirala. Stan u kom je Stanija provodila svoje studentske dane je izuzetno osvetljen, što joj uvek omogućava povoljne uslove za sjajne, najčešće provokativne selfije kojima žari i pali na Instagramu.

Posebno mesto u njenom domu zauzima ogromni garderober u kom sve vrvi od markirane garderobe. Dobrojevićeva ne krije da je za sve zaslužan marljiv rad, ali da takođe poseduje i komade odeće koji su prisupačniji, jer voli da se oseća kao sav normalan svet.

Foto: Pink.rs

Po zidovima u Stanijinom malom carstvu smo primetili fotografije sa njenih takmičenja, prestižne nagrade, ali i one provokativne slike. Moramo napomenuti da zadrugarka na dnevnom nivou dobija desetine pisama i korpi sa cvećem od svojim obožavaoca, pa smo tako zatekli upečatljiv buket crvenih ruža.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Pink.rs

Ono što smo još primetili, a što su mnogi osporavali, jeste literatura koju Dobrojevićeva voli da pročita kad god uhvati slobodnog vremena. Poznato je da je završila ekonomski fakultet, te su na policama i stolu stajale knjige iz njene oblasti.

Foto: Pink.rs

Stanija je neko ko je sebi svojim poslom, marljivim radom i naporom sebi priuštila mogučnost da obiđe brojne luksuzne destinacije, kupi skupe krpice, a u ovom luksuzu je provodila svoje studentske dane.

Foto: Pink.rs

O. B.

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'