AKTUELNO

Kulićeva je odlučila da istera sve na čistac!

Marija Kulić je imala potrebu da se obračuna sa Vladimirom Tomovićem tokom porodičnog sastanka. Naime, ono što se Mariji nije svidelo jeste Tomovićevo ponašanje i dobacivanje kada ona prolazi pored njega.

Prvo se obratila svim zadrugarima, te im je objasnila da će se sa svima obračunati kada bude imala tu potrebu.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče međuljudskih odnosa, prvo ću komentarisati moje odnose. Na polovini rijalitija ću doći u situaciju da ne pričam sa polovinom zadrugara, samo zato što ja kažem svoje mišljenje. To je moje mišljenje, zato sam i došla ovde. Niti da me čuje narod kako igram, kako pevam, niti da pokazujem telo, već da pokažem svoje mišljenje u svakoj situaciji. Ja jedva čekam pismo da komentarišem, to je moj posao, možete da kažete da sam špijun i skener. Tomović je rekao Jeleni da ga ne komentariše, to je ono što meni bode oči. Ne znam šta Tomović pokušava, ne znam da li hoćeš i dalje neki loš odnos sa mnom. Ja sam tako shvatila, samo da znaš zezanje može da pređe granicu. Ne bih želela da zbog tvog ponašanja ti i ja budemo u konfliktu. Prestani te gluposti sa mnom. Ja sam tebi rekla da možeš da se igraš sa devojčicima, a mene da komentarišeš kad prođem, to nemoj - ispričala je Marija.
Izvinjavam se zbog te šale - uzvratio je Tomović.

Marija se potom dotakla i veze Jelene Krunić i Filipa Reljić, te je objasnila zbog čega ne priznaje njenu ljubav kao pravu. Sledeće na red došle su Saška Karan i Miljana Kulić, pa je Marija prokomentarisala njihov odnos, zbog čega su opet zadrugarke počele da se svađaju.

Foto: TvPink Printscreen

Saška je prema meni uvek bila korektna od kada smo došli. Ako me ne podnosi, volela bih da mi kaže, da stavimo tačku, a ne meni iza leđa - ispričala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'