separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TO JOJ JE MOJ POKLON: Zola pričao o honoraru koji je dao Miljani, ona nije mogla da zaustavi SUZE! (VIDEO)


Ponovo zaplakala.


Tokom današnjeg dana Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić posetili su Rajsko ostrvu, gde je Zola potpisao novi ugovor i sav svoj honorar uputio na račun ove zadrugarke sa kojom očekuje dete.

Autor: TvPink Printscreen

Miljana je o ovoj današnjoj situaciji pričala večeras sa Zolom, Nikolom Orozovićem, Ivanom Gajićem, Banetom Čolakom i Radetom Lazićem. U jednom momentu Kulićeva je počela da plače.

Autor: TvPink Printscreen

Majka mi je rekla: "Ako vi ne budete zajedno, ja ću da tražim", ja sam joj rekla: "Ja nisam debil, ja ću da tražim, isto da idemo na ostrvo i da poništimo ugovor". Znaš koji je stres bio taj poligraf - pričala je Miljana kroz suze.
Ja sam na dva papira potpisao i rekao sam: "Evo sve njoj". Mi smo pričali, nema veze sa detetom, ali evo to se vodi kao moj poklon njoj - izjavio je Zola.

Autor: TV Pink Printscreen

Svaka ti čast, majke mi, uradio si to! To se neće zaboraviti. On ima poverenja. Mnogo bi bio srećniji da se sve to tebi nakupilo i da si rekao: "Evo ti Miljana sve". To je sve vaše zajedničko. Nema veze, ispalo je tako i idete dalje. I ja bih to uradio, ali bih isto bio sk*njan što to ne ide u moj džep, to je muška stvar - govorio je Nikola Orozović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti