separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

VLADIMIR TOMOVIĆ BACIO OKO NA UDATU ŽENU? Kada je ona to čula, odmah je uhvatila frka zbog MUŽA! (VIDEO)


Nije joj bilo prijatno!


Novo pitanje ove noći stiglo je za Dalilu Dragojević: "Da nisi udata, da li bi bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, pošto je očigledno da između vas postoji velika hemija?" - glasilo je pitanje za ovu ukućanku.

Autor: TV Pink Printscreen

Ne bih bila sa Vladimirom Tomovićem, ne bi ni on bio sa mnom. Mi se znamo od ranije. Nikada se nije dovodilo u pitanje da postoji nešto između nas. Vladimir je meni drag momak i prijatelji smo. Ja da sam htela da budem sa njim ili on sa mnom, bili bi - rekla je Dalila.
Meni je ovo smešno. O Dalili i tada i sada imam lepo mišljenje. Volim što je oštra. Ona ima muža. Ja bih bio sa udatom ženom, ako mi odgovara. Dalila je meni kompletno super, ali ja je ne gledam na takav način - pričao je Tomović.

Autor: Tv Pink - Printscreen

Vladimire, sram te bilo. Meni nije prijatno sada! Ja nisam rekla da Vladimiru bilo šta nedostaje, nego da Vladimira poznajem najbolje od svih. Vidite kako me Dejan i Milan gledaju sada. Ne mogu da kažem Vladimire da se ti meni dopadaš, kada nije tako. Ovo je Vladimirova igra da se na njega sada nakači i udata žena, ja ti to neću omogućiti. Ja se osećam odvratno! Vrućina me hvata! - dodala je Dalila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti