separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ZBOG KIJE NISAM PRIČAO SA OCEM! Stefan Karić osudio sebe zbog svađe sa Dalilom i Dejanom, pa spomenuo Kockarevu! (VIDEO)


Setili se i Aleksandre.


Za vreme večerašnjih "Pitanja gledalaca" došlo je do ozbiljne svađe između Stefana Karića sa jedne i Dalile i Dejana Dragojevića sa druge strane. Problem je bila izjava Stefana Karića koja je veoma zasmetala Dragojevićima, o čemu možete čitati više ukoliko KLIKNETE OVDE.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon emisije Stefan je o svemu pričao sa nekoliko svojih cimera, a tom prilikom spomenuli su Aleksandru Subotić i Kristinu Kockar. Karić je istakao kako sa ocem nije pričao zbog Kije, a zatim su ukućani istakli kako smatraju da Dalila i Dejan imaju negativno mišljenje o Stefanu, jer je njegov otac podržavao Aleksandru Subotić.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja ovde ne glumim. J*bi ga! Šta da mu kažem? Dejan je pričao nešto da sam ja na njih kivan. Ja ne znam koga moj otac podržava, bre! - govorio je Karić.
Ma, Aleksandru je verovatno podržavao. Samo nemoj ti da se nerviraš - rekao mu je Marko.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja nisam navikao na to. Što me provociraš? Ja osuđujem sebe što sam to rekao. J*bi ga, kriv sam i to je to... Nisam trebao tako da kažem. I ne volim to kao: "Narod će da te osudi". Pričaju mi i za ćaleta... Ako znam da je on nju prozivao... Ja sa njim zbog Kije nisam pričao nekoliko meseci - govorio je Stefan u nastavku večeri.
Ma to priča za Aleksandru - dodao je Vladimir.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti