AKTUELNO

Bane Čolak, večeras slavi 24. rođendan!

Bane Čolak, večeras ima razlog za slavlje, ovaj zadrugar napunio je 24 godine. Veliki šef u to ime, organizovao je veliko slavlje za ovog učesnika, ali i za sve ostale stanare "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Odmah nakon ponoći, u kući je zasvirala rođendanska pesma. Nakon toga, svi su izašli u dvorište, a na vratima luksuznog rijaliti grada, u blizini Beograda, našli su se muzičari, rođendanska torta i iznenađenje za Baneta.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu je u posetu došla frizerka, takođe i stara drugarica Maja, koju dugo nije video. Inače, Čolak se proteklih dana žalio kako mu treba frizer, jer nije sebe navikao da vidi sa dužom kosom.

Tebi se nisam nadao! Jao brate moj, ne mogu da verujem! Legendo! - u šoku je izjavio Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su slavili rođendan, čula se jaka grmljavina, pa su zadrugari odmah pobegli u pab, kako bi mogli da slave. Inače ti gromovi izazvani su veštačkim uslovima, koji su napravljeni samo za rijaliti, kako bi zadrugari uvek bili u iluziju o realnim vremenskim uslovima u spoljnom svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su ostali slavili njegov rođendan, slavljenik je na kratko morao da pobegde. Bane Čolak više nije mogao da izdrži, pa je odmah morao da pobegde na šišanje, a ovu uslugu pružila mu je njegova drugarica frizerka, koja je večeras došla u "Zadrugu" i iznenadila ga.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S.K.

#Bane Čolak

'