separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Da li je na njihovu ROMANSU definitivno stavljena TAČKA? Anđelo i Teodora JEDNO DRUGOM REKLI SVE ŠTO SU IMALI! (VIDEO)


Pokušali da reše probleme.


Teodora Džehverović i Anđelo Ranković imaju odnos kao nijedan rijaliti par u Zadruzi do sada. Oni se u jednom trenutku vole, u sledećem već svađaju. Pre dva dana oni su navodno definitivno raskinuli, a na sinoćnoj žurki, maneken se nije odvajao od Ane Korać, što je Teodoru dovelo do nervnog sloma.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon celog dana i svega i svačega što se izdešavalo, Anđelo je poželeo da popriča sa Teodorom, a da se to desi pobrinuo se Bane Čolak. Njih dvoje su se izdvojili kod bazena, i započeli razgovor:

Ne mogu da prolazim pored tebe kao da te mrzim i ti da mene mrziš. I da smo zakrvili najviše na svetu, ti znaš šta osećam i preko noći se to nije promenilo. Sve što se desilo, desilo se, ali ne mogu da ne pričam sa tobom. Razumeću ako ti to želiš. Nikad ti nisam rekao da te volim jer sam smatrao da je prerano, a sve ono što sam pričao o budućnosti, to nije tek tako bilo. Znam kakva si, koliko si kvalitetna - rekao je, između ostalog, Anđelo.
Posle svega ovoga ja nisam ustala i rekla da si ološ, šljam i sve ono što si zaslužio sinoć da ti kažem. Mogla sam ruku u vatru da dam da nikad nećeš uraditi to što si uradio, barem ne 24 sata posle našeg raskida. Ti znaš zašto smo mi raskinuli i ne znam kako do sada nisi skapirao da sam ljubomorna jer mi je stalo. Nisam možda pokazivala emocije, ali ne znači da ih nisam osećala. Konstantno razmišljam o tebi i gledam šta radiš - zapolela je Teodora svoje izlaganje.

Autor: TvPink Printscreen

Njihov ceo razgovor pogledajte u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti