AKTUELNO

Sadržaj pisma im je razjasnio sve.

Nakon što su neko vreme proveli na farmi u okviru "Zadruge", učensici najgledanijeg rijalitija u regionu vratili su se u kuću, a ubrzo posle toga stiglo im je pismo Velikog šefa koje je izazvalo oduševljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dragi zadrugari, večeras su dve strane kompanije bile u poseti televiziji Pink, jer zbog velikog uspeha rijalitija Zadruga žele da otkupe prava za realizaciju i emitovanje. Čelnici iz te dve kompanije želeli su da obiću Zadrugu kako bi uživo sve videli i doživeli. Veliki šef vam, pre svega, mnogo zahvaljuje, jer ste i vi doprineli ovolikom uspehu Zadruge, a hvala vam i za strpljenje koje ste danas imali tokom obilaska Zadruge. U ime svega ovoga šaljemo svakom od vas po 500 dinara. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Posle toga usledio je gromoglasan aplauz zbog lepih vesti.

- Svaka čast, ja sam preoduševljena - viknula je Zorana Stefanov.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja čestitam televiziji Pink na velikom uspehu, ja mislim da je ovo prvi put u istoriji srpske televizije da je strana produkcija kupila od nas neku licencu! - bio je fasciniran Miki Đuričić.

PROČITAJTE JOŠ: VAN SEBE: Filip se iz Zadruge OGLASIO NA FEJBUKU, a onda mu se obratila majka i dala mu OVAJ SAVET! (VIDEO)

U snimku pogledajte kako su zadrugari reagovali.

Autor: V. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'