AKTUELNO

Nije joj se dopao njen komentar.

Kristina Kija Kockar danas je dobila priliku da prokomentariše svakog od zadrugara, a nakon što je pažnju privuklo njeno sukobljavanje sa Lunom i Slobom, Kija je odlučila da raščisti odnose sa Snežanom Mišković Viktorijom.

Foto: Printscreen

Danas sam čula nešto što možda nije tačno, ali sam čula da si rekla da mi je džabe kupanje pet puta dnevno i da time neću rastaviti Lunu i Slobu - rekla je Kija Viktoriji.

Foto: Printscreen

Viktorija se prvo našla u šoku zbog toga što je Kiji neko preneo ovaj komentar, a onda je, ostavši bez argumenata, priznala da je istina to što je saznala.

Ja ću reći iskreno da jesam to rekla. Prvo što je gužva oko wc-a i ne može da se kupa u tom periodu, a druga stvar je da mislim da je besmislen tvoj ulazak ovde jer nećeš tako uspeti i nikako nećeš uspeti da rastaviš Lunu i Slobu - otvoreno je rekla Viktorija Kiji.

Foto: Printscreen

Da, da ja sam čula da Slobodan voli čiste devojke i zato sam odlučila da se kupam pet puta dnevno da bih ga zavela. Viktorija, ti ćeš nam biti kuma kada se ponovo pomirimo - ironično je odgovorila Kija.

Nakon Kijine poslednje rečenice Luna je šokirano gledala u njenom smeru, a da li Kija zaista ima u planu da ponovo zavede svog muža ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'