AKTUELNO

Kristina sa mužem priča samo kada njegova devojka nije u istoj prostoriji. Poručila mu da se seti šta je pisao po internetu!

Sloba Radanović sinoć je deo žurke proveo u krevetu. Nakon što je Vesna Zmijanac, koja je pevala, za vreme pauze, došla da proveri kako je njen kolega pevač i poručila mu da dođe da bi pevali zajedno, Sloba je odlučio da je posluša.

Foto: RTV Pink

Dok se spremao za provod prišla mu je supruga Kristina Kockar, što je Slobi zasmetalo jer je primetio da mu žena prilazi samo kada Luna nije u njihovoj blizini, zbog čega mu nije prijatno, pa je počeo da viče na nju.

Ja ću da ti prilazim kada god ja hoću. Sledeći put neka Luna dođe i slušamo šta mi pričamo, jer pričamo baš ozbiljne teme. Ako imaš neki problem, pitaj svoju devojku, pitaj svoju mamu da li smeš! - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ona je u tom trenutku napustila sobu, u koju se ponovo vratila nakon nekoliko minuta, posle čega su nastavili da se svađaju. Kija je rekla kako nju Sloba ne zanima i da može da mu priđe kada god želi, jer su bili zajedno pet godina.

Nemoj da glumiš Bijonse neku meni ovde sada, kao što si ceo život! - izjavio je Sloba.
Vidi samo na Tviteru šta si pisao, pa se javi! - odgovorila mu je Kija.

Foto: RTV Pink

Pozdravi Andriju iz Budve, sa kojim si se viđala dok smo mi bili... - nije završio svoje izlaganje Sloba.
Važi, ja ću ga pozdraviti, pozdravlja i on tebe, ali ti dobro proveri na Tviteru šta si pisao! - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar, izašla je u dvorište, gde je svojim cimerima pričala šta se desilo u spavaćoj sobi. Nešto kasnije o Kiji sa Slobom su pričali Filip Đukić, Anđela Veštica i Tanja Jovićević. U razgovor se umešala i Kija, nakon čega se svađa supružnika nastavila.

Ti si ušla da od mene napraviš monstruma, a znaš da ja to nisam! Stalno me napadaš! - obratio se Sloba Kiji pred svima.

Foto: RTV Pink

Jesi li ti bolestan čoveče? Da li je tebi normalno da ti prilazim kada si sa Lunom? Imaš li neki problem? Ajde da ga rešimo! Ti si moj život komentarisao tamo u sobi! Nemoj da ga komentarišeš! - jasna je bila Kija.
Ja vidim da ti podj*bavaš mene i Lunu! Viđala si se sa gospodinom sa kojim si sada i kada smo bili zajedno! - rekao je Radanović.

PROČITAJTE: U PAKLU GOREĆEŠ: Kija poslala jasnu poruku Slobi! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'