AKTUELNO

Ove dve gošće otkrile su sve o svojim bližnjima.

Večeras su gošće u studiju bile Anabela Atijas, majka Lune Đogani i Maja, sestra Marka Janjuševića poznatijeg pod nadimkom Janjuš.

Voditeljku Dušicu Jakovljević prvenstevno je zanimalo kako se sada oseća Anabela po pitanju svega što se ovih dana događalo u rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

Ja smatram da je ona jača i bolja izašla iz svega ovoga, a ovo što ona i Sloba imaju je jedna fatalna ljubav i puna strasti. Bilo je tu problema, ali sada su samo trzavice u pitanju jer su najgore prošli. Na početku smo imali sliku Slobe koji je imao potrebu da se uvek nađe Kiji, što je lep gest. Luna je reagovala burno, što je iskreno s njene strane. I jedno i drugo su se izjasnili, rekao je šta oseća kada je u pitaju Luna. Mislim da je on tu sam osetio da se prelazi određena granica kada su njih dve počele da se zbližavaju - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, Dušicu je zanimalo da li je istina da se Janjuševa žena zaista razvodi od njega i koji je razlog što ne želi da daje izjave.

Mi smo Janjušem prezadovoljni. Njegova žena se neće razvesti od njega, naravno da prati rijaliti i podržava ga kao i svi mi. Njen dogovor je bio i sa Markom da ne daje nikakve izjave - rekla je Janjuševa sestra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove tri dame nastavile su razgovor, a kojih su se još tema dotakle možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'