separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ONE SU ME MALTRETIRALE: Ove pevačice su Teodorina BOLNA TAČKA! (VIDEO)


Nije joj drago što je ova priča pokrenuta!


Pevačica Teodora Džehverović koja se u poslednje vreme često svađa sa fitnes instruktorom Miljanom Vračevićem, nakon današnjih svađa otišla je u pab veoma nervozna. Tamo je pričala sa svojim momkom, manekenom Anđelom Rankovićem i Nikolom Arsićem o cimeru sa kojim ima problem u komunikaciji.

Autor: RTV Pink

U naletu svađe Miljan je Teodori spomenuo i bivše drugarice i koleginice iz ženskog benda čiji je član Džehverovićeva bila. Ona je u pabu ispričala i šta se dešavalo između nje i ovih devojaka.

Autor: RTV Pink

Ma bre budala! Pominje mi njih dve, jer zna da si je to bolna tema. Zato što su me psihički maltretirale. Zato što rade za džabe! Pevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa brate, nisam ti ja taj kalibar! Starije su od mene - govorila je Teodora.

Autor: RTV Pink

Nikola Arsić u jednom trenutku pitao je Teodoru kakve veze Miljan Vračević ima sa njom i njenim bivšim drugaricama, a odgovor na to pitanje nije dobio.

Autor: RTV Pink

Znam sa kim sam spavala! Ko me je imao, a vrlo-dobro zna šta je bilo na nastupima! Kako su se njih dve ponašale. Provocira me. Zna da mi je to bolna tačka. Toliko bih mu svašta rekla, da se puši čovek od 40 godina, jer mu to kaže dete od 20 - nastavila je Teodora.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti