AKTUELNO

Nije joj drago što je ova priča pokrenuta!

Pevačica Teodora Džehverović koja se u poslednje vreme često svađa sa fitnes instruktorom Miljanom Vračevićem, nakon današnjih svađa otišla je u pab veoma nervozna. Tamo je pričala sa svojim momkom, manekenom Anđelom Rankovićem i Nikolom Arsićem o cimeru sa kojim ima problem u komunikaciji.

Foto: RTV Pink

U naletu svađe Miljan je Teodori spomenuo i bivše drugarice i koleginice iz ženskog benda čiji je član Džehverovićeva bila. Ona je u pabu ispričala i šta se dešavalo između nje i ovih devojaka.

Foto: RTV Pink

Ma bre budala! Pominje mi njih dve, jer zna da si je to bolna tema. Zato što su me psihički maltretirale. Zato što rade za džabe! Pevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa brate, nisam ti ja taj kalibar! Starije su od mene - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Nikola Arsić u jednom trenutku pitao je Teodoru kakve veze Miljan Vračević ima sa njom i njenim bivšim drugaricama, a odgovor na to pitanje nije dobio.

Foto: RTV Pink

Znam sa kim sam spavala! Ko me je imao, a vrlo-dobro zna šta je bilo na nastupima! Kako su se njih dve ponašale. Provocira me. Zna da mi je to bolna tačka. Toliko bih mu svašta rekla, da se puši čovek od 40 godina, jer mu to kaže dete od 20 - nastavila je Teodora.

PROČITAJTE: TRESLA SE BELA KUĆA! Teodora i Miljan URLALI jedno na drugo, a onda je SKOČIO ANĐELO I IZVUKAO DEBLJI KRAJ! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Miljan Vračević

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'