AKTUELNO

Njemu smeta njen karatker, njoj razgovor sa Teodorom.

Nakon oštre svađe koju su imali sinoć, Luna Đogani i Sloba Radanović, danas u toku popodneva ušli su u još jedno raspravu. Pevaču je zasmetala naivnost njegove devojke, dok je blogerka Radanoviću zamerila što se danas razgovarao sa pevačicom Teodorom Džehverović, sa kojom ne razgovaraju.

Foto: RTV Pink

I ja sam bio naivan nekada. To ne može da se promeni, nema tu šta da se menja. To se nauči da ne budeš naivan. Ja tebe ne želim da promenim. Svaka budala može da ti kaže šta misli. Što teraš inat? - pričao je Sloba Luni.
Koji inat? - pitala se blogerka.

Foto: RTV Pink

Praviš od mene debila. Za sve što sam ti do sada rekao bio sam upravu. Ovde nema posesivnosti i ljubomore, ovo je stvar nečeg trećeg. Ti ne treba da budeš loša prema ljudima, nego da se neko plaši tvoga odgovora. Nisi dosledna svojih stavova - nastavio je Radanović.

Foto: RTV Pink

Zatim je Luna počela da se brani rečima kako je ona najdoslednija osoba i rekla dečku da mu je zamerila što je danas razgovarao sa Teodorom, sa kojom je ranije bila najbolja drugarica u "Zadruzi".

Ti si baš dosledan! Pričaš sa Teodorom! Šta tebe zabole za njen pritisak?! Nije mogao neko drugi da prokomentariše, nego ti - prebacila je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Ti mene tretiraš kao da sam retard. Kao dete debil. Kao dete iz jaslica, kome mama drži lekciju što nije jelo, a apsolutno nemaš pojma kakav ja život imam. To što mene moja mama čuva i tepa ne znači da sam debil i da treba da se čuvam - pričala je Luna.
Ti si sad klasična debilčina, ako tako misliš - ljut je bio Radanović.

Foto: RTV Pink

Do pre tri meseca ti nije ništa smetalo, a sada ti sve smeta. I moj stav, i moj inat i sve! I to je ono što u vezama najviše mrzim - nastavila je Đoganijeva.

PROČITAJTE: DOŽIVEĆU NERVNI SLOM: Nakon svađe sa Miljanom, Teodora se ZAKAČILA sa Anđelom! (VIDEO)

Se*eš! Se*eš! Zato što se*eš! - ponavljao je Sloba.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'