separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ZANEMEO JE KAD JE PROČITAO ŠTA MU JE NAPISALA: Ovako je zadrugar reagovao na pismo BOLESNE MAJKE! (VIDEO)


Čak troje zadrugara danas slavi slavu, a tim povodom stigla su im pisma porodica.


Prva slava u godni Sveti Ignjatije, slavi se i pod krovog najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga". Ovu slavu slave Jovana Tomić Matora, Milan Milošević i Miki Đuričić.

Autor: RTV Pink

Danas je Sveti Ignjatije. Veliki šef čestita svima koji svale, a specijalno i od srca čestitke šaljemo Mikiju, Jovani i Milanu. Mki, Jovana i Milane želimo vam mnogo zdravlja i sreće i da u miru proslavite ovaj dan. Neka Miki prvi ode do kapije - Veliki šef.

Autor: RTV Pink

Kada je Đuričić otišao do kapije, sve ukućane čekalo je pravo iznenađenje. Radi se o hrani, ali i pismima, koji su ovim zadrugarima povodom slave poslale njihove porodice. Jovana Tomić Matora i Milan Milošević pročitali su svoja pisma pred svima, dok je Miki Đuričić nekoliko sati kasnije sam čitao svoju poštu.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Draga naša Jovana, želimo ti srećnu slavu i da je proslaviš u zdravlju i veselju sa svojim zadrugarima. Ovo prase je iznenađenje od kumova. Sve vas volimo i prijatno vam bilo - pročitala je Matora svoje pismo.

Autor: RTV Pink

Nakon toga, zadrugarima se obratio i Miki Đuričić. Koji je kratko pozdravo svoju porodicu i svim ukućanima poželo prijatan ručan. Nakon toga, pismo koje je stiglo za njega, pročitao je Milan Milošević, a kada je pročitao mamino ime, zastao je.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Dragi naš Milanče, želimo da ti čestitamo današnju krsnu slavu Svetog Ignjatija i poželimo da je proslaviš u miru, veselju i sreći sa svojim zadrugarima. Voleli bismo da si danas sa nama, ali bićeš nam kao i uvek u srcu i mislima. Takođe čestitamo slavu i Mikiju i Jovani, a ostalim zadrugarima praznike. Vole te puno tvoji najmiliji, a ti znaš ko smo: mama, kumovi i ljudi koji te vole, tvoja osma sila - pročitao je Milan.

Autor: RTV Pink

Autor: RTV Pink

Nakon pročitanih pisama ukućani su počeli da uživaju u slavskom ručku, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti