separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Ovo nije mogla da mu oprosti: Milica najstrašnije OSUDILA Boru zbog ovih reči! (VIDEO)


Iako su se ukućani dogovorili da se deca i porodica ne spominju u lošem kontekstu, Bora Santana to ipak nije ispoštovao.


Kako je Veliki šef napravio pozitivnu atmosferu igrom da svi ukućani javno ispričaju sve tračeve i tajne koje se kriju u Beloj kući, Bora se između ostalog oglasio povodom trača o ćerki Milice Dugalić.

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, svi zadrugari su u ovoj igri ispričali šta su sve načuli tokom njihovog boravka u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga". Bora je među njima ustao i rekao nešto što je nasmejalo sve ukućane, samo je Milica ostala zgrožena na navode ukućana da ona izgleda bolje od svoje ćerke.

Autor: TvPink Printscreen

Vidno povređena, Milica je ljutito ustala i rekla da je mnogo ružno što na taj način ismevaju najbitniju osobu u njenom životu.

Treba da te bude sramota. Ne znam šta si hteo time da napraviš, ali si napravio budalaštinu. Do juče pričamo o tome da se ne pominju deca a ti radiš ovo! Molim javno mnjenje da mu oprosti budalaštinu, jer on je notorna budala! - rekla je Milica.

Bora se najiskrenije izvinjavao Milici zbog njegovih reči rekavši da se iskreno kaje zbog svega. Da li je Milica prihvatila njegovo izvinjenje i šta je još rekla Bori zbog reči koje su nju mnogo povredile pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti