AKTUELNO

U Beloj kući se svakodnevno spekuliše o tome kako je odnos između Teodore Džeherović i Anđela Rankovića neiskren i marketiški prikazan.

Iako Veliki šef redovno šalje pisma ukućanima u kojima im obrazlaže šta su njihovi zadaci i obaveze, ovoga puta predložio im je nešto potpuno zanimljivo.

Naime, Veliki šef je u pismu koje je poslao zadrugarima napisao da se svi koji su dobro raspoloženi mogu dobrovoljno javiti da ispričaju najveće tajne i tračeve koje znaju o ukućanima, a koje još uvek nisu ugledale svetlost dana.

Foto: RTV Pink

Kako su među njima bile Teodora Džeherović i Zorana Stefanov, Zorana je želela da obelodani sve navode povodom ljubavne romanse Teodore i Anđela Rankovića. Ona je otvoreno ispričala o jednoj nastaloj situaciji koja se dogodila u toaletu. S obzirom na to da je Teodora tada izjavila da će Anđelo shvatiti ko je ona tek kad izađe iz rijalitija, Zorana je otvoreno postavila pitanje:

Foto: Pink Media Group

Posle Nove godine mene je šokirala Andjelova reakcija kad si mu prosula malo koka kole na košulju. Ja sam došla do kupatila i rekla u neverici da bi mu nabila košulju u du*e kako je odreagovao lose, a ti si na to odg kao ,, Izaći ću ja odavde, Zorana".. Da li to znači da ti želis da budeš sa njim samo ovde a svesna si da napolju neceš biti s njim? - iskreno je pitala Zorana

Teodora koja je bila svesna nesporazuma, iskreno je odgovorila Zorani uz objašnjenje da Anđelo ne može da shvati šta može da izgubi sve dok ne izađe iz rijalitija.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekla:,, Izaći ću i shvatiće koliko vredim kad odemo odavde. To nije tačno, baš želim da probamo i razmišljam da li je to moguće ikako, jer očigledno ne zna šta gubi i to je to. -  odgovorila je Teodora.

Zorana je odgovorila i na ovu Teodorinu tvrdnju, a ostali ukućani nastavili su da prenose sve tajne zadrugara koji su se dugo skrivali među njima. Šta su oni još izjavili i da li je Anđelo imao odgovor na ovaj trač pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

POGLEDAJTE JOŠ:ONE SU ME MALTRETIRALE: Ove pevačice su Teodorina BOLNA TAČKA! (VIDEO)

K.R.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'