AKTUELNO

Nisu se suzdržavali!

Zadrugari su noćas dobili zadatak od Velikog šefa da iznose tračeve jedni o drugima, ali oni tu igru nisu baš shvatili kako treba. Naime, 12 dobrovoljaca, koliko se u prvom trenutku javilo, nije bilo uspešno, pa su dobili još jedno pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef im je saopštio da nisu bili uspešni, te je ostatak zadrugara morao da se podeli u dve grupe i da iznose tajne koje znaju jedni o drugima. Prva je ustala Matora, koja je rekla kako je čula nešto o Divni Milanović:

Ja sam čula po kući da se priča da Divna gleda porniće kući sa Markom i da si gledala film gde su dve devojke zajedno i da bi ti volela da budeš sa Sanjom, da probaš da budeš sa ženom, i sa mnom.

Foto: TvPink Printscreen

Divna se samo nasmejala na ovu konstataciju, a odgovor nije dala. Saška Karan je otkrila da je čula da je Žiža ukrala tri zlatna prstena, što se glumici nije dopalo, pa je odmah krenula u napad na nju. Lepi Mića je čuo trač vezan za Milicu Dugalić, da je pevačica navodno uhvaćena na delu od strane Mikija Đuričića, što je nju jako nasmejalo.

Foto: TvPink Printscreen

Kija Kockar otkrila je trač da se Nemanja Đerić Đekson ljubio sa Anđelom Lazić i Dragicom Janičić, dok je Miki dodao da je čuo da ona ima sklonosti ka ženskom polu.

Foto: TvPink Printscreen

Maca Diskrecija je rekla da je videla da je Janjuš završio ispod jorgana sa Anom Korać i da su se strastveno mazili. Ana Korać joj je odmah uzvratila, pa je rekla kako je čula da je Maca ubeđivala Boru da spava sa njom, na šta on nije pristao jer nije imao kondom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Za OVO Luna nije znala: Sloba zadrugarku KITIO PARAMA u noćnom klubu,ONA javno priznala šta je istina! (VIDEO)

Šta su zadrugari još otkrili jedni o drugima, pogledajte u snimcima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'