AKTUELNO

Svuda po podu su vaše dlake - urlao je pevač.

Veliki šef danas je iznenadio zadrugare novim pismom. Naime, stanari Bele kuće dobili su zadatak da izglasaju najnevaspitaniju osobu među njima. Ovo pismo izazvalo nove sukobe, a među najglasnijima bio je Lepi Mića koji je poznat po svojim psovkama, pa su mnogi zadrugari upravo navodili njega kao najnevaspitanijeg.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BUĐENJE ZA PAMĆENJE: Žurka u Zadruzi od ranog jutra!

Međutim, Lepi Mića je imao svoje argumente o tome šta podrazumeva nevaspitanje, pa je izjavio da su po njemu to uglavnom sve ukućanke, budući da ne vode računa o higijeni, a posebno je izdvojio Macu Diskreciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Maco, p*čka ti materina, prva kažeš šta imaš i onda ne dozvoljavaš nikom drugom da priča. Ja sam nevaspitan zato što psujem. Maco, se*em se u usta tvojim fanovima. Ovde su žene veoma neuredne. Svuda po podu su dlake, bacaju uloške gde stignu. Jelena jeste nevaspitana, ali ako ćemo tako onda tu su i Maca i Žiža. Nekupanje je osnova nevaspitanja. Svi smo isti ovde što se tiče psovanja, jedno Vojke ne psuje. Ovde ima mnogo nevaspitanih, ali ako treba jednog da navedem onda je to Maca Diskrecija, ona je ovde najnekulturnija - besneo je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Lepi Mića još imao da kaže na ovu temu, pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'