AKTUELNO

U toku večeri, Miljana je ponovo otvoreno pričala o poznatim ličnostima, a među njima je bio i jedan od popularnih pevača na ovim postorima.

Ničim izazvana, Miljana Kulić se nakon šetnje vratila u svoju sobu i na osnovu priče Kristine Kije Kockar, koja je Ani Korać pričala o svom navodnom dečku iz Budve, setila se da je i ona na tom istom mestu imala jedno neprijatno iskustvo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Miljana je pre svega navela da ne voli da letuje u Budvi, zato što je taj grad podseća na vašar, ali je sa svojim roditeljima prošetala plažom i igrom slučaja izašla u jedan poznati klub u kojem je nastupao popularni pevač Šako Polumenta.

Ukućanka se prvenstveno hvalila kako je Šako prepoznao, s obzirom na to da je javna ličnost, a onda je izjavila nešto što je šokiralo sve prisutne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odem ja s mamom i tatom u Budvu, čekali me tamo. Oni odu preko puta piju piće vlasnik me zove da se pojavim u jedan klub. Ja u Budvi ne volim da letujem, tamo je kao da je vašar. I vlasnik kaže ajde Miljanice, a tamo sam išla na nastup M.G. I ja gledam nije Šako Polumenta nego Miloš Gvozdenović. A on me muva ja ne obraćam pažnju na njega. On prilazi da se slika sa mnom, i kao je l možemo da se slikamo ti si ona iz rijalitija? Gledao sam prijateljica mi je Vesna Rivas i zbog toga sam gledao.

Miljana je bila oduševljena ovim potezom, ali ta radost nije dugo trajala.

Foto: Pink.rs

I ja sam pristala, ali sam mu rekla da slika nije dobra i pitala sam ga je l možemo opet. I on je mene odgurnuo, a moj tata kad je to video popeo se na binu, čekao ga 2h da se pojavi. A Šako se prepao, moja mama i ja smo poludele koliko smo ga čekale.

Svi ukućani zanemeli su zbog svega što je Miljana ispričala o ovom poznatom pevaču. Šta je u stvari istina i kako bi ovaj folker prokomentarisao  sve što je ova ukućanka javno priznala, preostaje nam da sačekamo.

K.R.

#Miljana Kulić

#Šako Polumenta

'