AKTUELNO

Veliki šef poslao je pismo u kojem je naglasio da svi takmičari moraju dati svoj komentar o novim ukućanima.

Iako je odmah po ulasku u najpopularniji rijaliti program učestvovala u najrazličitijim konfliktima, Nadežda Biljić bila je na stubu osude svih ukućana.

Na sastanku je svako od ukućana ponaosob priznao sve šta misli o njoj, a među njima bila je i Sara koja je ukratko prokomentarisala njen ulazak:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ušla kao ti i nije bilo potrebe da ulaziš iz nekih drugih razloga. Odjednom si se spetljala ovde nešto,a bila si mi kul. Jednostavno budi to što jesi i ne obaziri se na druge priče. Svima je ovde muka da se priča o njima, tako da nema potrebe da se ti u bilo šta mešaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda moraš da se spustiš na zemlju, da manje primaš stvari k srcu, a to na tv-u što si gledala, preporučujem ti da to ne primećuješ, ti to nemoj da radiš. A hvala ti za ono smejanje od juče, hvala ti za 5 meseci se nisam tako nasmejala, ali izaći će na dobro sve i nije se sve ovo slučajno desilo. Ali 24h u rijalitiju znači nešto za vas mlade, ali za nas ne znači ništa. - Dodala je Viktorija.

Nakon što su i ostali ukućani dali svoj komentar, Nadežda je skrhana zbog svega što su joj ukućani rekli odlučila da kaže sve što ima na ovu temu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zamolila sve ovde u kući, novinare, porodicu, prijatelje da nikad više u životu sa Slobodanom i Lunom me ne spoje, nikad ni u kakvom kontekstu. Ja sam u ovoj priči ispala naivna i žrtva, ispala sam jako naivna zbog mnogo stvari. Ispala sam da sam osoba koja nema svoju ličnost. Imam ljude napolju koje gubim konstatno i koji nemaju veze s ovom pričom, a ova priča me je ukanalila, što se mene tiče ovo dvoje ljudi su završili sa mnom do kraja života.

Nakon svega što je izgovorila, ona se rasplakala pred svima, a Saška je imala prigovor na sve što je ova ukućanka izgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti ni malo naivna, samo si samu sebe ukanalila. Ja ne vidim šta je problem ako te neko ne smatra prijateljem, a ti ga smatraš. I ti si rekao da imaš 3 prijatelja i ne vidim šta je tu problem. Ti praviš od muve medveda i to radiš namerno da bi isplivala. Nemoj da misliš da imam nešt lično protiv tebe, ai iskreno kažem ono što mislim.

Kako vi komentarišete Nadeždin postupak? Ukoliko želite da do detalja definišete ovu raspravu, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Nadežda Biljić

#Sara Reljić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'