separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA SE OSRAMOTILA KAO NIKAD U ŽIVOTU: Sloba ima čvrst materijal, a kakav ima Andrija?! (VIDEO)


Posle ovog snimka poželela je da propadne u zemlju.


Nakon gostovanja Anabele Atijas i Marije Kulić kod Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima, Zadrugari su imali prilike da se prisete šta su radili i o čemu su govorili "po ćoškovima" u toku prethodnih nekoliko dana.

Autor: Printscreen Youtube

Jedan od puštenih snimaka je i onaj na kom Kristina Kija Kockar, Ana Korać i Jelena Krunić govore o samozadovoljavanju ali i o se*su.

- Sloba je za zaštitu. On je čvrst materijal. Ali dobro, davno je bilo ne sećam se. Autoput, to je najsavršenija deonica. Čekaj da se setim... Ja sam do Slovenije bila samo jednom. Ali Andrijin... Imam kući jedan jastuk i njime se trljam tu - govorila je Kija u snimku Jeleni i Ani.

Autor: Printscreen Youtube

Nakon puštenog snimka, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića, se posramila zbog onoga što je rekla. 

- Nije to taj jastuk, majke mi... Vrti mi se u glavi, nije mi dobro. Ovo su normalne ženske priče, bile smo i suzdržane kakve su žene. Taj jastuk sam morala da istljam, jer je bio jako prljav. To su ženske priče i mi smo željne tih priča - završila je Kija i zatim naglasila da ju je jako sramota.

Autor: Printscreen Youtube

Sloba i Luna Đogani su se sve vreme dok je trajao snimak samo gledali i bilo je primetno da je Radanoviću veoma neprijatno zbog ovoga.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti