separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Miljana se nakon ISPITIVANJA VRATILA U Belu kuću, a evo šta su LEKARI USTANOVILI! (VIDEO)


Mora da se više brine o svom zdravlju.


U toku prethodne noć Miljani Kulić je pozlilo i ona se onesvestila u dnevnoj sobi naočigled svih zadrugara. Da je produkcija uvek ažurna kada je u pitanju zdravstveno stanje svih stanovnika Bele kuće pokazala je i ovog puta, pa je Kulićevoj odmah ukazala prvu pomoć. 

Autor: Printscreen Youtube

Nakon nekoliko sati koje je provela na ispitivanju trudnica se vratila u "Zadrugu" u mnogo boljem raspoloženju, a svojim cimerima koji su bili vidno zabrinuti za njeno zdravlje odmah rekla da joj je sada dobro i ispričala šta su joj lekari ustanovili. 

Samo su mi se pojavile neke sive senke, ja sam mislila da je to trentno. Kako sam sela ovde, ničega se više ne sećam. Pritisak mi je mnogo nizak - rekla je Kulićeva. 

Autor: Printscreen Youtube

Zadrugari su je posavetovali da mora manje pušiti cigarete zbog blagoslovenog stanja u kome se nalazi. Kulićevu je posebno brinulo, kako će njeni roditelji reagovati kada budu saznali, ali su je oni smirivali da ne treba da brine o tome, da su oni već do sada obavešteni da je ona dobro. 

Kako je izgledao trenutak kada se ona onesvestila, kao i njen povratak u kuću, možete pogledati u narednom video-snimcima. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti