separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SA NJOM JE IZ SAŽALJENJA! POSLE Filipovih reči, Marija Ana NIKAD NEĆE BITI SA NJIM! (VIDEO)


Ne želi nikakvu priču sa njim.


Očigledno je da su video-snimci čiji su glavni akteri Kristina Kockar i Filip Đukić ponovo uzdrmali osećanja Marije Ane Smijanić, pa su nakon rasprave koju su poveli u dnevnoj sobi, njih dvoje ušli u žestoku svađu, posle koje definitivno neće imati nikakav kontakt. 

Autor: Printscreen Youtube

Naime, Filipova bivša devojka je i dalje sumnjičava po pitanju manekenovog odnosa sa Kijom, pa mu je u toku prethodne noći poručila da može da se okrene svojoj cimerki i da provodi vreme sa njom. 

Posle tri dana ti si morao da pričaš sa njom i ja sa tu stavila tačku. I to što sam možda želela da imam sa tobom vezu u rijalitiju, sada ne želim ni to. Ti hoćeš na silu da izvučeš da ja hoću da budem sa tobom, e pa neću budem sa tobom. Srce mi kaže jedno, razum drugo. Više srce da slušam neću jer mi ništa dobro nije donelo u životu. Ja sam osetila kako izgleda život bez tebe - rekla je Marija Ana. 

Autor: Printscreen Youtube

Oni su se dotakli i teme o njenoj vezi sa Filipovim dobrim drugom, preko čega on zasigurno neće preći i pored svih pravdanja Marije Ane da je to uradila iz revolta zato što je bila povređena i zato što joj je trebala pažnja. 

Ja ne želim da se mirim sa tobom, ne znam ko ti je to utuvio u glavu. Ja sam iz sažaljenja ovde dobar sa tobom, jer vidim kako si pokunjena ovde - vređao je je Filip

Autor: Printscreen Youtube

Ovo je jako razljutilo Mariju Anu, pa su se čak i pogurali na vratima od paba, ona je pala i tom prilikomslomila nokat, zbog čega se još više razbesnela. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod teksta. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti