separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽENSKE PRIČE! Kija otkrila kakav PONOS ima njen suprug! (VIDEO)


Ove tri zadrugarke su sedele za stolom i kikotale se pričajući ove intimne detalje iz života Slobe Radanovića.


Kristina Kija Kockar često priča o odnosu koji je imala sa Slobodanem Radanovićem. Teme koje su aktuelne u Beloj kući gotovo svakodnevno je brak koji je pukao, a jedan od glavnih razloga jeste, kako je sam pevač istakao, to što nisu bili dovoljno prisni i intimni, kao i to da nisu imali seksualne odnose poslednje dve godine.

Autor: RTV Pink

Šta je od toga istina, ostaće misterija, a Kija se, sedeći za stolom sa svim zadrugarima osvrnula na polni organ svog još uvek zakonitog supruga i do detalja prepričala Ani Korać i Jeleni Krunić čime Sloba raspolaže.

Autor: TV Pink Printscreen

Pa opiši ga, hajde - rekla je Jelena.
Šta, Slobodanov? Pa onako, srednje. Ne, govorim ti o Slobodanu. Znaš, autoput je prav. Znaš kad je jako toplo, pa se napravi ono... Čvrst materijal - pokušala je da objasni slikovito Kija i dodala:
To je nešto naj, naj. Taj autoput, deonica kojom se ide Beograd- Zagreb, do Slovenije sam išla. Kad budeš vozila, to je nešti najsavršenije ikada.
Sad bih i ja da prođem tuda - povikala je Ana, a sa njom se složila i Jelena.

Kija, Jelena i Ana nisu mogle da se suzdrže da se ne smeju u toku razgovora, a šta je još rekla na ovu temu svojim drugaricama, pogledajte u nastavku.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti