separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TEODORA NI NE SLUTI ŠTA JOJ DEČKO SPREMA: Anđelo ima ovaj PLAN za njen ROĐENDAN! (VIDEO)


Sve je smislio, do detalja!


Jedan od najpopularnijih parova u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, ''Zadruge'', Teodora Džehverović i Anđelo Ranković zbog svoje burne veze privlače veliku pažnju gledalaca.

Autor: TV Pink Printscreen

Anđelo je više puta tokom rijalitja pokazao koliko mu je stalo do lepše polovine, a sada je napravio plan kako da iznenadi Teodoru za rođendan, ujedno i za Dan zaljubljenih i pet meseci njihove veze.

- Hteo sam nešto da te pitam. Imam svašta da ti kažem. Sutra je Teodri rođendan. Hteo sam da se konsultujemo šta bismo mogli da joj pripremimo - rekao je Anđelo Drvetu mudrosti i dodao:

Autor: TV Pink Printscreen

- Njen rođendan je 10. februara, a Dan zaljubljenih 14, pa bismo mogli to da objedinimo. Pošto smo se Teodora i ja prvi put poljubili kod jezera, mislio sam da stavimo dva vatrometa, a Teodora i ja da se popnemo na terasu gde će biti baloni od helijuma i da joj kupimo Rafaelo, ona to najviše voli. Ipak je nama i pet meseci veze, i Dan zaljubljenih i njen rođendan.

Drvo mudrosti mu je obećalo da će tu ideju preneti Velikom šefu.

Autor: TV Pink Printscreen

- Imam i jednu skormniju ideju. Ako možete da nađete njenu omiljenu čokoladu. Ako je ovo moja prevelika želja, onda te čokoladne kockice u kesi, pa kako vi budete odlučili. I ako može da joj se pusti njena pesma ''Kulira'' i mojoj mami će uskoro rođendan, pa bih volela da je vidim uskoro.

U video-snimku pogledajte ceo razgovor Anđela sa Drvetom mudrosti:

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti