AKTUELNO

Proka je posetio Belu kuću, a ono što im je rekao nateralo je vođu da hitno obavi sastanak sa svim ukućanima.

Proka je kao i svake nedelje posetio Belu kuću, a prizor koji je zatekao ga je zaprepastio. On je ponovo grdio zadrugare zbog toga što ne obavljaju svoje dužnosti kad je u pitanju održavanje čistoće u kući.

Nakon što je gazda obišao imanje i zadao im nove zadatke, ovonedeljni vođa Dragica Janičić hitno je organizovala sastanak koji je krenuo u pogrešnom smeru kada je Saška Karan izjavila ko je po njenom mišljenju najštrokaviji.

Sanja je najštrokavija po mom mišljenju... - počela je Saška.

Foto: Printscreen Youtube

A ti si jedna ortodoksna ku*vetina, tako si i stan zaradila! I ti ćeš meni nešto da pričaš - rekla je Sanja.

Sanja Stanković je bila besna zbog ove izjave, a Jovana Tomić Matora je odmah skočila u njenu odbranu pa je o Saški rekla nešto što niko do sada nije komentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

Ćuti, bre, ti nema ko te nije j*bao, znam ko je bio u tvom spotu 90-tih, ti patiš što više nisi mlada, zato te i zovu baba Savka! Ti si ljubomorna na mlade devojke, stidi se sebe! Ti si bila sa kumom, a i što si bila na rehabilitaciji kad su ti preneli informaciju iz spoljnog sveta? Ti si ku*vetina! - pitala je Matora.
Ja imam muža, a i pre muža sam zarađivala, a ti si jedna mala patkica! Sve možeš da kupiš, ali mozak i visinu ne možeš, ti si se bre za 300e je*ala! - uzvratila je Saška.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Šta ti radi muž dok si ti ovde devet meseci? On je Gazivoda, Gazivoda! Živele devedesete i vreme kad si harala, pu*ačice ku*ca, k*rvo matora! - nastavila je Matora.

Ova rasprava bila je žučna i veoma osetljiva s obzirom na to da je Matora mnogo toga otkrila o ukućanki koja nije ostala uskraćena za komentar, pa joj je isto tako brutalno i uzvratila.

Podsetimo da su Matora i Saška imale verbalni okršaj kada je Saška u Belu kuću nakon Božića navodno iznela informaciju iz spoljnog sveta da su se Matorini roditelji nje odrekli, a to je izazvalo veliki stres za ukućanku.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'