AKTUELNO

Suprotstavila se cimerima u Beloj kući.

Po završetku posete mentora Proke koji je zajedno sa ovonedeljnim vođom Dragicom Janičić obišao sve prostorije "Zadruge", ova ukućanka održala je sastanak kako bi stanarima prenela reči mentora.

Foto: RTV Pink

Za vreme sastanka došlo je do svađe između Lune Đogani i Filipa Đukića. Ovi cimeri posvađali su se zbog luftiranja u spavaćoj sobi.

Morate da razumete da kada su ljudi bolesni, u jednom prostoru nas 36, da se nikada ne otvaraju prozori, jer ćemo biti svi bolesni. Evo mene već od jutros boli grlo. Filip prvi, non-stop si u gaćama i non-stop ti je hladno - vikala je Luna.

Foto: RTV Pink

Alo Gagi, ti blejiš u bundi! Nemoj da me učiš ti, Luna! Nećeš ništa promeniti! Ti otvaraš prozor i izađeš napolje - odgovorio je Filip Luni na konstataciju.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da živim u prostoru gde je zagušljivo, gde su bolesni ljudi! Alo, živim u ovoj kući! Nemoj da ideš stalno u gaćama! Ja isto živim ovde i ja sam sebi ovde najbitnija i boli me d*pe za sve vas! Debili jedni - nastavila je blogerka sa vikom.

Ovu svađu koja se dogodila u toku sastanka, kao i kako se ona završila, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Luna Đogani

'