AKTUELNO

Nije ga registrovala.

Ukućanin koji je pre nekoliko dana ušao u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" Đomla Panamera se istakao svojim pozitivnim stavom, ali ne zadugo. On je imao vatreno krštenje sa ukućankom Senadom Nurkić poznatijom kao Maca Diskrecija.

Teške reči i optužbe izgovorene su među cimerima, a sve nakon pitanja publike, upućenog Đomli da li je ljubomoran na Radoslava Stefanovića Žutog, jer je ušao u blizak odnos sa Macom, a u međuvremenu se hvalio Luni i Slobi kako je odbio Macu, koja to nije ni primetila.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ja sam odmah rekao: "Maco za tebe sam zauzet", evo on (Sloba) je čuo! Šta da pričam o njoj, stvarno. Ja sa njom nikad ne bih bio. Macu znam šta je radila i čime se bavila, u Crnoj Gori šta je sve radila i ko ju je sve ka*ao. Evo jedan moj prijatelj, mogu da kažem, nije bio makro, ali je bio njegov prijatelj sa njom gore u hotelu nakon što je snimila spot. Pitali su Macu šta će da popije. Taj čovek uopšte nije moćan ima samo mnogo para. Posle tog pića, Maca je otišla u Bečiće, gde je sa tim čovekom imala seksualne odnose. Sutradan je bio neko drugi na Ibarskoj magistrali u restoranu. Kamiondžija iz Tuzle je naišao i... Pokazao mi je sliku sa Macom. Taj čovek je meni pokazo klip kako ga Maca oralno zadovoljava i dao joj je samo 30 maraka. Stvarno nije lepo od njega. Pozdrav za Zeku iz Tuzle. Ja ga molim da pošalje taj snimak - rekao je Đomla.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ja ga nisam registrovala, a inače, ja sam ga kod Drveta nazvala Brkonja, samo da znate. Šteta što ti nisi na listi je*ača. Taj čovek o kome pričaš je moćan i odbila sam ga, ne bitno, ali odbila sam ga. A što se tiče kamiona to je selfi, šta ima loše, ja ne pitam čime se bave moji fanovi. Zeka je ipak tvoju mamu plaćao 30 maraka. Ovo ti nije porno industrija već Zadruga, pogrešio si adresu - smeškala se Maca.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kroz kisele osmehe su se ovo dvoje zadrugara prepucavali. Đomla je hteo da ispriča sve Macine mračne tajne, dok je Maca Diskrecija pravdala sebe želeći da bude i dalje čistog obraza prekidajući ga u izlaganju.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA JOJ JE ČESTITALA: Luna Đogani dočekala svoj rođendan u Zadruzi, EVO ŠTA JOJ JE KIJA PORUČILA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledate u video-snimku:

J. Č.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Đomla Panamera

'