AKTUELNO

Veliki šef je i na današnji dan imao veoma lepo iznenađenje za sve zadrugarke.

Današnji praznik, 8 mart, koji su zadrugarke dočekale u krugu najpopularnijeg rijalitija ,,Zadruga" nije prošao samo uz lepe pozdrave i čestitke.

Kako Veliki šef ni ovoga puta nije zapostavio ovaj tako bitan datum za sve pripadne lepšeg pola, poslao je pismo koje je za njih bilo sasvim neočekivano.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, pre svega želimo da čestitamo Milanu na još jednoj fenomenalnoj emisiji ,,Amnezija", šaljemo mu 1000 dinara, a za Boru i Baneta imamo posebno iznenađenje. Oni su imali druge želje, tako da mogu da odu do kapije - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon što je pohvalio voditelje radija ,,Amnezija" Milana Miloševića, Boru Santanu i Baneta Čolaka, ukućani koji su imali jednu želju, uz pomoć Velikog šefa uspeli su da je realizuju. Bora i Bane su otišli do kapije, a tamo su dobili karanfile kako bi sve dame u Beloj kući ovim malim gestom iznenadili.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve dame bile su oduševljene ovim potezom, a Saška Karan je i ovoga puta bila duhovita pa je svim muškarcima poručila da danas nemaju pravo glasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je naš dan i ima da ćutite. Ja inače ne volim cveće, volim samo u saksiji, ali ovo je zaista veliki gest i hvala Velikom šefu od srca, a naravno i Bori i Banetu - šalila se Saška.

Šta su ostali zadrugari izjavili povodom današnjeg dana pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'