AKTUELNO

Muškarci su oduševili ukućanke!

Veliki šef zadao je domaći zadatak pripadnicima muškog pola, a to je da svako od njih osmisli čestitku za 8. mart. Oni su pokušali da budu veoma kreativni, a pismo koje im je pristiglo dalo je znak da zadrugari mogu početi sa čitanjem.

Dragi zadrugari, vreme je da čujemo čestitke koje ste napisali. Svi mogu komentarisati i svi mogu reći da li i koliko im se sviđa - napisao je Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičari su na sebi svojstven način napisali onako kako su znali i umeli, a među njima bio je i Đomla Panamera koji je sve prisutne nasmejao do suza.

Osmi mart, dan Žena, svaka žena treba biti voljena i ljubljena. Svakoga dana to treba biti tako, iako sa ženama nije lako. Sve žene su centar sveta kao pupoljak najlepšeg cveta. A mi kao njihovi osvajači, želimo da im pokažemo da i nama ovaj dan dosta znači. Pružiti nežnost i toplinu ženi nama muškarcima je to u vjeri. Žene, slavite ovaj dan još dugo bićemo tu uz vas, jer bez vas nama nema spas. Živele i vesele bile, mnogim muškarcima srce salomile. Znam da nisam Simpson Bart ali vam želim srećan 8.mart! - napisao je Đomla.

Sloba Radanović iskoristio je priliku da na najemotivniji način pokaže svojoj majici koliko mu znači i koliko mu nedostaje, pa je samo za nju napisao stihove.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok smišljam svet savršen i mali, Bog shvati da nešto bitno fali. Pored blaga i cveća, nešto nedostaje da sreća bude veća. Razmišljam mudro, danima ćutim, šta će da smisli niko ne sluti. Neće da žuri noćima smišlja, šta li je savršeno, Gospod razmišlja. Ne treba svetu dukat i svila, napraviću anđela koji nema krila. Neka ovi anđeli po svetu hode, neka se zbog njih ratovi vode. Neka za njih se ratnici bore, neka im vatre iz očiju gore. Nek' im je koža nežna i meka, pogled u njihovom nek' nema leka. A, ko ih osvoji taj mora znati, da ovo biće mora da shvati. Da njima ljubav ne sme da fali, da to biće ne sme da se žali. Ljubav i nežnost hrana je njima, strpljenja za njih mora da ima i neka svi znaju da će se ona zvati žena - napisao je Sloba.

Kakvi su bili u izvedbi ovih stihova, a kakvi su bili ostali takmičari pogledajte u nastavku.

K.R.

#Sloba Radanović

#Đomla Panamera

'