AKTUELNO

Novinar smatra da je ona kontradiktorna.

U Zadruzi je danas organizovana žurka povodom rođendana Lune Đogani, a bilo je očigledno da supruzi njenog dečka, Kiji Kockar, nije bilo prijatno kada je videla da je blogerka dobila tortu i čestitku od Slobinih roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovu situaciju prokomentarisao je i Milan Milošević, kog je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi izneo svoje mišljenje:

Neke smo tužne momente videli na Kijinom licu, ali sve u svemu lepo je. Svi su se setili Lune, prijatelji, njeni roditelji pa čak i Slobini. Primetila se promena drastična na Kijinom licu kada je čitana poruka od Slobine mame i tate i kad je videla tortu, ja sam je pitao da li joj je bila neprijatno, ona je rekla da jeste ali da to nije njen svet. Luna je ispala fer prema njoj, dala joj je da ponese bajadere u izolaciju. Sve u svemu jedna srećna porodica (smeh), ja ne znam kako da komentarišem to, ovo nigde nisam video. Kija voli da igra, nije to lažno, ali svakako da joj je teško, možda igra od muke. Nije joj prijatno, ali ne mislim da je to zbog rođendana, nema ona ništa protiv Lune. Poruke podrške stižu za njenog muža i njegovu devojku, a ona stoji dok se čitaju sve poruke. Ja sam je namerno nudio tom tortom ali ona je rekla da ne jede čizkejk, a onda se izlanula i rekla da je jednom osam sati pravila tu tortu, i tu je ispala kontradiktorna. Mislim što bi pravila nešto a da ne jede? Proveriću da li je Slobi, posle ide tračanje, posle rođendana. Priče ovde koje se dešavaju, one su za Oskara.

Foto: TvPink Printscreen

On je prokomentarisao i to što Anabela Atijas u svojoj čestitki Luni nije pozdravila Slobu:

Nikog nije pozdravila Anabela, to sam imao neki fleš da nije njega pomenula. Gagi jeste. Pa ne znam, ne mislim da je to nešto s namerom urađeno. Mogu da pitam Slobu da li mu to smeta, ali niko ništa nije komentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSTAVIĆE JE ZBOG OVOGA?! Đekson izjavio nešto što je Minu IZNENADILO! (VIDEO)

Šta je još Milan ispričao o ovom ljubavnom trouglu, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'