AKTUELNO

Ona voli izazove, a blogerkin stav joj nije jasan.

Sloba Radanović je dobio poziv da gostuje u emisiji Amidži šou, zajedno sa Kristinom Kockar, a da to ona nije znala. Ovom prilikom Drvo mudrosti je pozvalo Kiju u Rajski vrt kako bi joj tu informaciju saopštilo, a ona se istinski tome obradovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba i ti ste dobili poziv da u utorak budete specijalni gosti u emisiji Amidži šou - saopštilo je Drvo mudrosti Kiji.
Raduje me poziv. Obožavam Ognjena, bilo bi mi zadovoljstvo da učestvujem. Ja sam naravno za to. Nemam problem da budem tamo sa Slobodanom, ja sam profesionalac. Ne znam šta je problem, sedećemo tamo i razgovaraćemo - nije krila oduševljenje Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo joj je otkrilo da su se Luna Đogani i Sloba zbog ovoga ušli u žestoku raspravu, zbog čega se pevač jako naljutio, pa je šutirao sve što je našao pred sobom, a zatim joj preneo da je blogerki zasmetalo to što će morati da gleda zajedno Kristinu i Radanovića.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam zatečena, jer ona nije ljubomorna na mene. Ne znam šta bi moglo da bude. Ne znam detalje svađe niti me zanima. Nema potrebe da bude ljubomorna. Možda je ona htela da ide sa njim, ne znam. Ta slika će Slobodana pratiti ceo život. On ima pesmu napisanu  za mene, u spotu sam mu ja. Toliko slika imamo zajedno, još jedna slika, šta je to? To je glupost, živimo u istoj sobi, sedim preko puta, pritom radimo zajedno na filmu, ne znam šta novo može da se desi tamo - čudila se Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna i Sloba PALI U OČAJ! Teodora se prva našla Đoganijevoj i OTVORILA JOJ OČI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'