AKTUELNO

Tenzija se i dalje oseća između njih.

Ono što je defintitvno obeležilo ovu nedelju jeste žestoka svađa Slobe Radanovića i Marka Miljkovića. Zadrugari su održali sastanak na kome su poveli ozbiljan razgovor kako bi raščistili sve nesuglasice radi boljeg funkcionisanja svih njih u rijalitiju.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Lepi Mića se dotakao ove situacije, a Marko je želeo da kaže svoje mišljenje o svemu ovome. Pevač je video da celokupna situacija neće izaći na dobro, pa napustio Belu kuću i ostavio zadrugare da se raspravljaju. Luna Đogani je sa Miljkovićem zbog ovoga ušla u žestok okršaj.

Znam da ne može verbalno da mi odgovori. Ja ne mogu da ćutim, toliko je bilo upečatljivo. Otišao sam da Kad je došao Slobin red Ja sam izneo svoje mišljenje i konstataciju. To nije nikakav vid provokacije, mi ne komuniciramo već nekoliko dana. Neki vaši postupci mi ne prijaju. Neispravni ste totalno i ti on - rekao je Marko

Foto: TvPink Printscreen

Ako bar imate malo ljudskosti u sebi, nemojte da ga provocirate. Loše mu je psihički. Nemojte da ga provocirate. Ne može da priča sa mnom, puk'o je. Ako si ti takav čovek, znao si da će da napravi sra*e. Sto puta je pokušao da ima sa tobom korektan odnos. Tvoje komentarisanje za njegov nastup, ti to radiš bezobrazno i provokativno - bila je besna Luna.
On je meni jednom iz čista mira rekao da sam podmukao. To što on ne pravi razliku između podmuklo Od podmukloga Marka je krenulo sve. Krenulo je od njegove provokacije "Marko je podmukao". On je krenuo da provocira mene ne ja njega - uzvratio  joj je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Poznato je da Saška Karan mora da sudeluje u svakoj raspravi, ona nije propustila ni ovu, pa je stala u Miljkovićevu odbranu i dala svoj komentar da Sloba ima "problem u glavi".

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GAGI SE TU NIŠTA NE PITA, LUNU VASPITAVA ANABELA: Đole Đogani otkrio zbog čega se bivša snajka NALJUTILA na njega! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'