AKTUELNO

Podelila je sa njom tugu.

Jovana Tomić Matora je bila izrevoltirana ponašanjem Marka Miljkovića koji je za vreme porodičnog sastanka istakao da ona kao ovonedeljni vođa nije obavljala svoju dužnost, a pritom ume da osuđuje druge da nisu hteli da izvrše njen zahtev da operu sudove.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ga je bez razmišljanja ošamarila, a kada je shvatila da je pogrešila već je bilo kasno. Matora je želela da razbistri svoje misli i otišla u Hotel zadruga da se isplače, a za njom i njena simpatija Sanja Stanković.

Hoćeš da te prebijem ja? Šta sam ti rekla da ću ti uraditi ako to budeš uradila, je l'? Hoćeš mene i sve napolju da izgubiš zbog toga. Znaš da ćeš da me izgubiš ako to budeš uradila. Trebalo je da razmišljaš u tom trenutku - bila je ljuta Sanja na Matoru.
Nije mi bitno ništa sem tebe. Boli me ku*ac za rijaliti. Sad sam izdala i tebe i mamu. Boli me ku*ac za kamere. Hoću tebe. Došla sam ovde da sredim život i upoznam tebe, a vidi sada - pričala je plačljivim glasom Tomićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Plavuša je sve vreme provela sa Jovanom u ovom teškom trenutku i podelila zajedno sa njom njenu bol. Ovime je Stankovićeva pokazala koliko joj je zapravo stalo do Matore i da ne želi da boravi u rijalitiju bez nje.

Pročitajte još: IZVEO JE IZ TAKTA, Matora nasrnula na Marka, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'