AKTUELNO

Veliki šef je morao ponovo da opomene sve zadrugare.

Iako su pravila Zadruge naglašena već nekoliko puta od samog početka, pojedini takmičari i dalje ta istra pravila krše i zbog toga ponekad snosi posledice ceo kolektiv.

Veliki šef je tom prilikom ponovo poslao pismo koje se zadrugarima nimalo nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sušenje veša po kući je zabranjeno ali se vi ponašate kao da je to baš poželjno. Od gelendera preko lampi, gde god se pogleda visi neki čaršav. Osim ovoga, ne možemo da ne pominjemo ponašanje pojedinca dok je bila emisija. Osim što je nedopustivo da veći deo vremena ne provodite za stolom, doneli smo odluku da budete kažnjeni smanjenim budžetom za sledeću nedelju od po 1000 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako niko nije želeo da se oglasi povodom ovoga, Lepi Mića je ustao i izjavio da je čak ovo pismo i očekivao. Međutim, on je pokušao da u potpunosti razotkrije Nadeždu Biljić koja ih neprestano razočarava, jer ona je ovom pismu najviše i doprinela.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde svi mogu da se ponašaju kako hoće, imaju pravo. Isto kao kad pojedinac kolektivu da donese nagradu pa smo srećni, tako kolektiv nagrabusi zbog pojedinca. Nadežda je non stop u nekom položaju ili u nekoj priči koja nije za pohvali i koja nije u redu. Puši cigarete za vreme sastanka non stop. Pošto kaže da ima  problem sa kičmom, molim da se nabave posebne stolice. Ti si zdrava kao dren, ali si u mozgu bolesna. Ti nisi ovde ni za šta. Ona je i te kako odsutna. O tome govori činjenica kad je Gordana pitala šta radi, a ona ne zna kad je zaspala, da li je to bilo u 9 ili u 6. To nije normalno - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam prvo mislila da je fabrika, pa sam onda pomislila da je prodavnica, samo sam htela da probam da vidim da li mogu I to što hoćeš da kažeš da sam psihički neuaručnljiva to govori o tebi, a ne o meni i jedi go*na, znaš! - branila se Nadežda.

Zbog ovoga je nastala žestoka rasprava, a šta su ukućani još prokomentarisali o ovoj situaciji pogledajte u nastavku.

K.R.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nadežda Biljić

#Veliki šef

'