AKTUELNO

Saška se konačno oglasila po pitanju Anđelove mame.

Ukućanke koje su pošteđene snimanja serije ,,Ljubav na zadrugarski način" ostale su u svojoj sobi kako bi se odmarale, a Saška Karan i Gordana Džehverović imale su jedan veoma zanimljiv razgovor.

Naime, Goca i dalje ne može da shvati šta je prouzrokovalo da se Anđelova mama toliko protivi vezi njegovog sina sa njenom ćerkom, a Saška joj je obrazložila zbog čega to ništa nije čudno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moraš da shvatiš da je žena shvatila sve kako je shvatila. Možda bi se i ti tako ponašala da od kuće gledaš Zadrugu, a da je ona ušla. Uvek će biti neko ko će reći da je to tako i neko ko će reći da to nije tako. I da demantuješ i bilo šta da uradiš, znaš... ja sam to koliko puta na svojoj koži osetila. Samo smatram da, recimo, trebali su da pozovu tvog supruga. Ti imaš porodicu, znači, to se pozove telefonom, pa se priča o tome. I za mene isto, sve i svašta, ali ja sam rekla da ću stvarno, ali najozbiljnije...ja se nikad nisam bavila time, nego nisam pridavala važnosti. Sada pišu nešto što više nema granicu, odmah ću da pišem tužbu budem li videla nešto - rekla je Saška.
Ja bih se još više šokirala kad bi mi to rekla za stolom. I veza mog sina se dovodila u pitanje, on ide tamo u neko selo kod nje, spava kod nje, sve je to okej. Naravno da mi je bitno iz kakve su porodice - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Ali, ti znaš iz kakve su porodice. Ja Anđelovu mamu u potpunosti razumem, možda bih i ja tako odreagovala. I za mene su pisali da se razvodim. I moja mama, komšinica i prijateljice dođu pa kao šta se razvodi Saška, ali one nastavljaju da se ubeđuju da se razvodim. To su takve budalaštine bile - rekla je Saška.

Takmičarka je pokušala da joj objasni da ne gledamo svi iz istog ugla na stvari i događaje, te da isto tako ne donosimo svi iste zaključke.

Šta je još Saška savetovala Gordanu pogledajte u nastavku.

K.R.

#Gordana Džehverović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'