AKTUELNO

Uživali su zajedno sa njom.

Zadrugare je u snimanju filma prekinulo zvono koje je oglasilo da je u Belu kuću stiglo pismo koje će obradovati sve zadrugare. Veliki šef je spremio zadatak koji će biti zanimljiv i milionskom auditorijumu, a i dobro će doći njima da se zabave.

Dragi zadrugari, Veliki šef ima izazov za sve vas. Vreme je da se zabavite, ali i da zabavite Velikog šefa i gledaoce, budite kreativni i organizujte se svi. Sada ćete igrati fote. Napominjemo da ovo ne treba da budu "masne fote", već igra u kojoj ćete se svi smejati i vi gledaoci i da nikoga neće biti sramota.

Tomislav Panić je kao ovonedeljni vođa prvi postavio izazov za Milana Miloševića i Zoranu Stefanov koji su skakutajući otići do spomenika Džastina Bibera i vratiti se nazad u Belu kuću. Njih dvoje su ovaj zahtev uspešno odradili.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su imali vrlo zanimljive predloge, a ono čemu su se svi zadrugari nasmejali i uživali jeste izazov koji je Kristina Kockar postavila, a to je da osoba čije ime na papiriću piše mora da tverkuje. Taj zadatak je pripao Snežani Mišković Viktoriji, koja se odlično snašla u ovoj ulozi.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: UKUĆANKA SE RASPRIČALA: Saška pred Gordanom BRANILA ANĐELOVU MAMU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'