AKTUELNO

Ipak mu je bolji s*ks sa Lunom?

Kristina Kockar i Slobodan Radanović u toku svog gostovanja u emisiji "Ami G show" kod voditelja Ognjena Amidžića, igrali su igru pod nazivom "Koliko se poznaju" u toku koje su se u većini svojih odgovora složili.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje za još uvek zakonite supružnike bilo je koliko su najduže bili razdvojeni pre najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", na šta je Kija napisala, na tabli, da je to bio period od mesec dana, dok je Sloba ima nešto drugačiji odgovor u vidu perioda od tri do četiri meseca.

Foto: TvPink Printscreen

Da li se sećaju mesta gde su se prvi put poljubili bilo je drugo pitanje, što se dogodilo u kolima, a ovaj odgovor napisali su i Sloba i Kija na tablama koje su držali u naručju. Oko pesama koje Slobodan naručuje u kafani nisu se složili, s obzirom na to da je Kija napisala "Sećaš li se kad' smo klinci bili", a Sloba "Nema me".

Foto: TvPink Printscreen

Nismo bili po kafanama puno. On većinom radi vikendom - rekla je Kija koja je dodala i da je imala želju samo da se ogradi.

Koliko su novca dobili okvirno u evrima glasilo je treće pitanje, na šta je Kijin odgovor bio 5000 evra, a Sloba je napisao kako ništa nije dobio. Da su bili u minusu sa novcem, nakon svadbe, otkrila je Kristina Kockar u toku ovog pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Oko Kijine najveće životne želje da želi da se bavi medijima i javnim poslom složili su se sa odgovorima oboje, a isto je bilo i u nastavku, kada su odgovarali na pitanje ko je prvi započinjao svađe. Odgovor na ovo pitanje i Sloba i Kija napisali su da je ta osoba bila Kristina.

Oni su nastavili da se slažu u odgovorima, pa su na pitanje"Ko je trošio više novca" odgovorili isto - Kija, kao i za pitanje ko je prvi prilazio nakon svađe, kada su bračni drugovi napisali da je to bio Sloba.

Foto: RTV Pink

Poslednje pitanje odnosilo se na intimni život ovih zadrugara. Na pitanje ko je prvi bio inicijator za akcije ispod jorgana, dok su bili u braku, Kija je napisala da je to ona, dok je Slobin odgovor bio "oboje", nakon čega je tu reč obrisao i napisao "Luna".

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'