AKTUELNO

Biće ovo noć za pamćenje!

Žurka u najgledanijem rijaliti program "Zadruga" i ovoga puta počela je čitanjem pisma ovonedeljnog vođe koji je trenutno maneken Tomislav Panić, kao i raspodelom novca koji ukućani mogu trošiti u toku noći.

Foto: RTV Pink

Kada su podelili budžet, ukućani su se uputili u kazino, gde su za dobar provod, noćas zaduženi Mitar Mirić, grupa "Luna", Jelena Gerbec i Nemanja Maksimović. Teodora Džehverović među prvima se pozdravila sa gostima, a najviše se obradovala kada je ugledala pevačicu Jelenu Gerbec.

Foto: RTV Pink

Na samom početku žurke, kada se završilo njihovo gostovanje u emisiji "Ami G show", Slobodan Radanović i Kristina Kockar vratili su se u Belu kuću. Sloba je odmah otrčao u spavaću sobu, jer je očekivao da će tamo videti svoju devojku Lunu Đogani, međutim tamo je nije zatekao, već u kazinu, gde joj je preneo utiske gostovanja.

Foto: RTV Pink

Kul je bilo! Nisu bila škakljiva pitanja. Bila ona igra koliko se poznajemo i ja na tabli napišem Luna! Bila tako neka pitanja! Šta sebi zameram, kako se to dogodilo, kako smo se upoznali, gde smo se prvi put Kija i ja poljubili - govorio je Sloba.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'