AKTUELNO

Ovo se nikad do sada nije desilo.

Večeras se u najpopularnijem rijalitiju u regionu, Zadruzi, desio presedan. Naime, pojedinci su pokazali nepoštovanje kako prema svojim cimerima tako i prema gledaocima i voditeljki Katarini Nikolić, zbog čega je došlo do toga da ona napusti Belu kuću pre izbora omiljene osobe, što je obaveza svakog vođe.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Andrijana Radonjić za potrčke je odabrala Nadeždu Biljić i Baneta Čolaka ali nakon incidenta koji su napravili Nadežda Biljić i Lepi Mića, voditeljka Katarina Nikolić je napustila sastanak i omiljeni zadrugar nije izabran.

Zbog cele sporne situacije, stiglo je pismo u kom je objašnjeno kakve posledice će zadrugari snositi zbog ovakvog nepoštovanja.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, iako zvuči suludo očigledno i dalje nekima nije jasno da svi morate sedeti za stolom za vreme sastanka. Dakle, večeras se desio presedan u Zadruzi. Zbog nepoštovanja koje su pokazali pojedinaci, večeras nije izabran omiljeni zadrugar i vođa će spavati sam u hotelu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TVRDI DA SU SVI PROTIV NJE: Nadežda napravila HAOS, pa doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

Ovo je najviše zasmetalo Nemanji Đeriću Đeksonu koji bi najverovatnije bio omiljeni da je Andrijana stigla da odabere. Reper je naglasio da će on i pored pisma spavati sa svojom devojkom u hotelu, a bio je vidno iznerviran zbog novonastale situacije.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nadežda Biljić

#Nemanja Đerić Đekson

'