AKTUELNO

Nisu želeli da je ostave samu.

Kristina Kija Kockar danas je doživela potpuno emotivno rastrojstvo nakon svađe sa svojim još uvek zakonitim suprugom, Slobodanom Radanovićem. Kija je lupala na kapiju luksuznog imanja, plakala je i povraćala a pojedini zadrugari su dali sve od sebe da je uteše.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Prva joj je u pomoć uskočila Zorica Marković a za njom i Miljana Kulić kao i Milan Milošević. Nakon nekog vremena, Kockareva se potpuno pribrala pa je sa Zoricom popričala na bolnu temu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Drago mi je što sam došla ovde i videla sve. Poželela sam da iskočim iz svoje kože. Ja znam sebe. Nisam želela da me mama i baka gledaju ovakvu. Ja sam mogla da budem sa kim god sam želela i izabrala sam njega, on to zna a sad glumi frajera. Mogla sam da imam šta god, odrekla sam se svega - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SVAĐE SA SLOBOM KIJA LUPALA NA KAPIJU, PA SE ISPOVRAĆALA: Mnogo me boli, ne mogu da izdržim! (VIDEO)

Kakav frajer bre, pogledaj ga. Nemoj da se ponižavaš, da li si ti normalna. On je najmanje očekivao da ćeš ti biti ovakva, hrabra, pozitivna, čistog obraza. To ga izjeda, to je bes. Da si ti jadna, on bi bio drugačiji - savetovala ju je Markovićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja razumem da neko želi da rasturi moj brak, ali da on meni kaže da sam ja ušla ovde da rasturim njihovu vezu, to mena veze sa mozgom. Kako ja da rasturim vezu mog muža - bila je ogorčena Kristina.

Kockareva se prisetila reči koje joj je Radanović izgovorio u svađi pa je pokušala da shvati zašto je to na taj način rekao.

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'