AKTUELNO

Nakon drame na kapiji, Kockareva sabrala utiske.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su se danas žestoko posvađali a nakon ove drame usledila je još jedna, i to na kapiji luksuznog imanja. Kija je doživela potpuno emotivno rastrojstvo pa je lupala na kapiju, vrištala i povraćala.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Zorica Marković, Milan Milošević i još nekoliko zadrugara odmah su potrčali da pomognu Kiji i ne dozvole joj da još više psihički padne a uskoro se i ona pribrala.

Nakon što se situacija stišala, Zorica, Milan i Kockareva su se osamili u pabu pa su porazgovarali o minuloj situaciji.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

On ne može da prođe dobro u životu, i ovo dete (Luna) će da prođe loše, osramotila se. Ja sam gledala, on se njoj ovde u pabu unosio u lice. Misliš da će Anabela i Gagi to dozvoliti - rekla je Markovićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Meni se nikad nije unosio u lice. To je jedan balvan - zaključila je Kija.

Kada su ostali sami, novinar je na sve načine pokušao da oraspoloži Kockarevu na sve načine, pa ju je zasmejavao, pričao o svojim iskustvima ali i o teškom detinjstvu koje je preživeo sa majkom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SVAĐE SA SLOBOM KIJA LUPALA NA KAPIJU, PA SE ISPOVRAĆALA: Mnogo me boli, ne mogu da izdržim! (VIDEO)

Ne smeš ovo da dozvoliš sebi više nikada. Ne možeš da izađeš, izaćićeš kad narod to bude hteo - poručio joj je Milan.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja znam da je on mene voleo kad sam ušla ovde, ali vremenom su te naše svađe doprinele da sve to preraste u bes. I znam da je to i dalje tako. Jedna situacija mi je to potvrdila - bila je uverena Kija što je novinara veoma začudilo.

Kompletan Milanov razgovor sa Kristinom u pabu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'